Vicces Sétabot – Csengős Kampósbot – Csengős Sétabot – Elsősegély Dobozzal – Vicces Ajándék Ötlet

7620 Ft Bruttó

Vicces Ajándék Ötlet

Sétabot mérete körülbelül 88 cm.

Vicces Sétabot – Csengős Kampósbot – Csengős Sétabot – Elsősegély Dobozzal – Vicces Ajándék Ötlet

 

Vicces Ajándék Ötlet, Elsősegély Dobozzal remek ajándék ötlet azoknak, akik szeretnek nevetni és egyedi tárgyakkal körül venni magukat. Egyesítve a humort és a funkcionalitást, ez a sétabot garantáltan mosolyt csal mindenki arcára.

A csengő kampósbot anyaga magában foglalja a legjobb minőségű fát, fém részeket, üveget és műanyagot, így nem csak szórakoztató, de tartós és megbízható is. A kombináció egyedi megjelenést kölcsönöz ennek az ajándéknak.

A csengős sétabot részeként tartozik hozzá egy csengő, pálinkás laposüveg és egy elsősegély doboz. Az elsősegély doboz tartalma pedig óvszert és  cigaretta hüvelyt, fecskendőt foglal magában, ami még humorosabbá teszi az ajándékot.

Minden vicces csengős kampósbot egyedi mérettel rendelkezik, körülbelül 88cm, ez 2-3 centimétert eltérhet

Legyen szó születésnapról, névnapról, nyugdíjba vonulásról vagy bármilyen más alkalomról, a Vicces Sétabot minden örök fiatalt boldoggá tesz és egy emlékezetes ajándékkal gazdagítja az eseményeket.

Válaszd ezt az egyedülálló ajándékötletet, hogy kifejezhesd a humorodat és szeretetedet azok felé, akiknek igazán különleges ajándékra vágynak!

Tömeg 0,5 kg
Méretek 88 cm
Shopping Cart
Scroll to Top