Fekete Kötény – Egy Apa szeretete végtelen – Ajándék Apának – Apák Napjára

4826 Ft Bruttó

Befogó méretei : 50cm X 70 cm

Súlya: 70 g

Anyaga: pamut és poliészter

Fekete Kötény – Egy Apa szeretete végtelen – Ajándék Apának – Apák Napjára

 

Ajándék apának. Fekete Kötény Vicces feliratokkal és Cuki Mintákkal, az elegáns és sokoldalú darabot, amely kényelmes viseletet biztosít minden alkalomra. Ez a 50×70 cm-es kötény stílusos megjelenésével és vicces/cuki mintáival garantáltan feldobja a konyhai tevékenységeket.

Főbb Jellemzők:

  • Vicces feliratokkal és cuki mintákkal.
  • Elegáns és sokoldalú darab, ideális minden konyhai tevékenységhez.
  • Kényelmes viselet és könnyen tisztítható anyag.
  • Remek ajándék ötlet, bármilyen alkalomra.

Elegáns és Kényelmes

Ha az édesapád szeret főzni vagy más kulináris tevékenységekben részt vesz, a fekete kötény lehet egy praktikus és stílusos ajándék számára. Ez a kötény nemcsak stílusos és vicces mintáival tűnik ki, hanem kényelmes viseletet is biztosít. Legyen szó főzésről, sütésről vagy grillezésről, ez a kötény segít megvédeni ruhádat és stílust kölcsönöz az öltözködésednek.

Fontos Megjegyzés: A fekete szín gyakran szimbolizálja az eleganciát és a méltóságot. Ha keresel egy elegáns és vicces kötényt, amely kényelmes viseletet biztosít, ez a kötény Vicces feliratokkal és Cuki Mintákkal tökéletes választás. Rendeld meg most és lépj be stílusosan a konyhába! Az ajándékozás mindig személyes kapcsolatokon és az egyéni személyiségen alapul. Ha ismered az apukád ízlését, hobbijait és stílusát, könnyebb lehet kiválasztani az olyan ajándékokat, amelyek neki örömet szereznek.

Kényelmes a viselet a mindennapi főzéshez.

Befogó méretei: 50 cm x 70 cm

Súlya: 70 g

Anyaga: 100% polyester

Tömeg 0,07 kg
Méretek 70 × 50 cm
Shopping Cart
Scroll to Top