Vicces Sétabot – Csengős Sétabot – Csengős Kampósbot – Nagy mértékben gyógyszer – Vicces Ajándék

7620 Ft Bruttó

Vicces Ajándék

Sétabot mérete körülbelül 88 cm.

Vicces Sétabot – Csengős Sétabot – Csengős Kampósbot – Nagy mértékben gyógyszer – Vicces Ajándék

 

Vicces Ajándék Ötlet. A Vicces Sétabot egy vicces ajándék ötlet azoknak, akik szeretnek nevetni és egyedi tárgyakkal körül venni magukat. Egyesítve a humort és a funkcionalitást, ez a sétabot garantáltan mosolyt csal mindenki arcára.

A kampósbot anyaga magában foglalja a legjobb minőségű fát, fém részeket, üveget és műanyagot, így nem csak szórakoztató, de tartós és megbízható is. A kombináció egyedi megjelenést kölcsönöz ennek a vicces ajándéknak.

A sétabot részeként tartozik hozzá egy csengő, pálinkás laposüveg és egy elsősegély doboz. Az elsősegély doboz tartalma pedig óvszert és cigaretta hüvelyt, fecskendőt foglal magában, ami még humorosabbá teszi az ajándékot.

Minden vicces csengős kampósbot egyedi mérettel rendelkezik, körülbelül 88cm, ez 2-3 centimétert eltérhet.

Válaszd ezt az egyedülálló ajándékötletet, hogy kifejezhesd a humorodat és szeretetedet azok felé, akiknek igazán különleges ajándékra vágynak!

Legyen szó születésnapról, névnapról, nyugdíjba vonulásról vagy bármilyen más alkalomról, a Vicces Sétabot minden örök fiatalt boldoggá tesz és egy emlékezetes ajándékkal gazdagítja az eseményeket.

Fontos megjegyzés mielőtt ajándékot választasz: győződj meg arról, hogy az illető valóban értékeli a humoros ajándékokat, és ne vegyék rossz néven. Mindig fontos figyelembe venni az adott személy egyedi ízlését, és személyiségét.

Tömeg 0,5 kg
Méretek 88 cm
Shopping Cart
Scroll to Top