Vicces Elsősegély Doboz – Nyugdíjas Elsősegély Doboz – Ajándék Nyugdíjasnak

2540 Ft Bruttó

A vicces elsősegély doboz óvszert, cigaretta hüvelyt és vicces feliratú fecskendőt foglal magában.

 

 

Vicces Elsősegély Doboz – Nyugdíjas Elsősegély Doboz – Ajándék Nyugdíjasnak

Ajándék Nyugdíjasnak

 

Ajándék Nyugdíjasnak. A vicces elsősegély doboz egy remek vicces ajándék ötlet nyugdíjasnak születésnapra, névnapra, karácsonyra, nyugdíjas búcsúztatóra vagy bármilyen különleges alkalomra.

Az elsősegély doboz óvszert, cigaretta hüvelyt és vicces feliratú fecskendőt foglal magában.

Az első és talán legfontosabb előnye ennek az ajándéknak a humort és a vidámságot hozza az ajándékot kapó személy életébe.

A vicces elemek, mint például a fecskendő, cigarettahüvely  vagy az óvszer, azonnal jókedvre deríthetik az embert, és hozzájárulhatnak egy kellemes és vidám hangulathoz. Emellett az ilyen típusú ajándékok általában sokkal emlékezetesebbek, mint a hagyományosak.

Kiváló vicces ajándék, remek vicces nyugdíjas búcsúztató kellék. A humor mindig egy olyan tényező, amely összeköti az embereket, és egy ilyen elsősegély doboz egyfajta közös nevetés forrása lehet. Ezek az ajándékok egyedi megközelítést jelentenek az ajándékozásban.

Válogass termékeinkből, és állíts össze te magad egy szettet nyugdíjas ismerősösdnek legyen az családtag, barát, kolléga! Ez lehetőséget ad arra, hogy többféle dologgal örvendeztessük meg az ajándékozottat.

Egy jól összeállított ajándékszett különleges élményt nyújthat.

Tömeg 0,15 kg
Méretek 9,5 × 2,5 × 9,5 cm
Shopping Cart
Scroll to Top