Vicces Sétabot – Dudás Sétabot – Dudás Kampósbot – Nyugdíjas Járgány – Ajándék Nyugdíjasnak

7620 Ft Bruttó

Ajándék Nyugdíjasnak

Sétabot mérete körülbelül 88 cm.

Vicces Sétabot – Dudás Sétabot – Dudás Kampósbot – Nyugdíjas Járgány – Ajándék Nyugdíjasnak

 

Ajándék Nyugdíjasnak. A Vicces Sétabot egy vicces ajándék ötlet nyugdíjasoknak, akik szeretnek nevetni és egyedi tárgyakkal körül venni magukat. Egyesítve a humort és a funkcionalitást, ez a sétabot garantáltan mosolyt csal mindenki arcára.

Fordulópont az ember életében a nyugdíjazás, amikor már nem kell időben odaérni mindenhova, nincs főnök és munkaidő, nincs stressz, már csak a családnak és a hobbinak szánhatjuk szabadidőt.

Nyugdíjazás megünneplése alkalmából kiváló vagy egyéb alkalmakra, születésnapra, karácsonyra is remek ajándék ötlet.

A dudás kampósbot anyaga magában foglalja a legjobb minőségű fát, fém részeket, üveget és műanyagot, így nem csak szórakoztató, de tartós és megbízható is. A kombináció egyedi megjelenést kölcsönöz ennek az ajándéknak.

A vicces sétabot részeként tartozik hozzá egy duda, pálinkás laposüveg és egy elsősegély doboz. Az elsősegély doboz tartalma pedig óvszert és  cigaretta hüvelyt, fecskendőt foglal magában, ami még humorosabbá teszi az ajándékot.

Minden vicces dudás kampósbot egyedi mérettel rendelkezik, körülbelül 88cm, ez 2-3 centimétert eltérhet

Legyen szó születésnapról, névnapról, nyugdíjba vonulásról vagy bármilyen más alkalomról, a Vicces Sétabot minden örök fiatalt boldoggá tesz és egy emlékezetes ajándékkal gazdagítja az eseményeket.

Egyedülálló ajándék ötlet, hogy kifejezhesd a humorodat és szeretetedet azok felé, akiknek igazán különleges ajándékra vágynak! Ajánljuk azoknak, akik szeretnek nevetni, jókedvűek, és értékelik a humoros gesztusokat, barátoknak, családtagoknak vagy munkatársaknak.

Fontos megjegyzés mielőtt ajándékot választasz: győződj meg arról, hogy az illető valóban értékeli a humoros ajándékokat, és ne vegyék rossz néven. Mindig fontos figyelembe venni az adott személy egyedi ízlését, és személyiségét.

Tömeg 0,5 kg
Méretek 88 cm
Shopping Cart
Scroll to Top