Vicces Bizonyítvány – Osztályfőnök Bizonyítvány – Ajándék Tanároknak

2032 Ft Bruttó

Vicces Bizonyítvány

Befogó mérete : 18,5cm x 20cm.

Anyaga : papír

Vicces Bizonyítvány – Osztályfőnök Bizonyítvány – Ajándék Tanároknak

 

Vicces Ajándék Tanároknak. Poénos, nem mindennapi vicces ajándék ötlet. Bizonyítványaink hasonlóak az igazihoz, csak sokkal jobbak! 🙂  Poénos, eredeti szövege teszi egyedivé!

Vicces bizonyítvány remek ajándék ötlet pedagógusnapra, ballagásra búcsúajándéknak, évzáróra. Ez a különleges ajándék hozzájárul a jó hangulathoz és az emlékezetes pillanathoz!

Néhány ok amiért érdemes vicces ajándékot választani:

  1. Szórakoztatás és Vidámság: A vicces bizonyítvány átadása egy szórakoztató és vidám esemény lehet. A humor kiválóan alkalmas a stressz oldására és egy kellemes légkör kialakítására.
  2. Megköszönni a Humort és Személyiséget: Az osztályfőnök által hozott humorral és személyiséggel valóban méltó módon búcsúzhatunk el tőle. Ez lehetőséget ad a diákoknak arra, hogy kifejezzék hálájukat és megbecsülésüket egyedi módon.
  3. Emlékek Megörökítése: A vicces bizonyítvány egyfajta emlék maradhat az osztályfőnöknek az osztályáról és az együtt eltöltött időről.
  4. Lazítás és Jó Hangulat: Az év végén, a tanév búcsúztatásakor mindenki feszült lehet a befejezés miatt. A vicces bizonyítványok kitöltése és átadása segíthet lazítani, jó hangulatot teremteni, és pozitív érzéseket kelteni.
  5. Az Osztály összetartásának Érzése: Az egyedi, vicces bizonyítványok kitöltése az egész osztály együttműködését kihangsúlyozhatja. Az ilyen közös munkák erősítik az osztályközösség érzését.

Mérete : 18,5×20 cm.

Tömeg 0,03 kg
Méretek 20 × 18,5 cm
Shopping Cart
Scroll to Top