Vicces Ajándék Ötletek

Vicces ajándék , ajándék ötlet, vicces ajándék ötlet

Mutatok pár vicces ajándék ötletet, amivel poénossá tehetitek az ajándékozást!

Különböző alkalmakra való ajándékok, amik igazából alkalom nélkül is ajándékozhatóak!

Első vicces ajándék, az egy nagyon poénos tervezésű, szuper népszerű ajándék a weboldalon!

Szerencsekerék! Most a ” Pokol kocsmája” fantázianevűt mutatom meg, de ezen kívül még sok más mintában készülő humoros termékünk.

4-en játszható egyszerre, nincsenek szabályai, szóval úgy játszátok, ahogy kedvetek tartja, a keréken levő utaításokat tartsátok be és garantált a jókedv!

Következő poénos kis ajándékunk, az anyukáknak vicces ajándék!

Teli mintájú főzőkötény. ” Szuper Anya” felirattal, nagyon kis poénos tud lenni, ha egy anyuka ebben főz, garantált a jókedv és a hangulat!

Emelett még védi is ruháját a különlböző szennyeződésektől!

Vicces teli mintájú kötényeinket itt tudod megnézni, nem csak édesanyáknak való van, találsz sokfélét, válogass bátran, nem egy sablonos ajándékötlet az biztos!

Utolsó vicces ötlet az egy igazi kis apró ajándék, de annál ütősebb! Mint a belőle elfogyasztott nedű…!

Vicces pálinkás pohár, ” Határ átlépő! ” mintával, hogy kinek mik a határai és milyen határátlépésre használja, azt döntse el mindenki saját maga, de nagyon humoros kis ötlet, ha meglepnél valakit egy nem hétköznapi feliratú pálinkás pohárral!

Nézd meg a kategóriában, nagyon sokféle minta közül választhatsz, és mind egytől egyig nagyon vicces ajándékötlet, bárkinek is szánod!

Erre a hétre ennyi, jövő héten újabb ajándékötleteket hozok majd, mutatok be népszerű vicces termékeket, amit sokan rendeltek!

Addig is nézelődjetek és vásároljatok kedvetekre!

Scroll to Top