Vízmérték Pálinka Kínáló – Boldog Nyugdíjas Éveket – Ajándék Nyugdíjasoknaknak

4064 Ft Bruttó

A kínáló szett 6 db poharat tartalmaz.

Anyaga: Fa (3 mm)

Befogó méretei: 37×7,3 cm

Vízmérték Pálinka Kínáló – Boldog Nyugdíjas Éveket – Ajándék Nyugdíjasoknak

 

Ajándék Nyugdíjasoknak, remek és különleges ajándék ötlet nyugdíjas búcsúztatóra. Ismerd meg a Vízmérték Pálinka Kínálót, amely egyedi és stílusos kiegészítője lehet a pálinkázásnak. Ez a különleges kínáló nemcsak praktikus, hanem egyedi és szórakoztató is.

Fordulópont az ember életében a nyugdíjazás, amikor már nem kell időben odaérni mindenhova, nincs főnök és munkaidő, nincs stressz, már csak a családnak és a hobbinak szánhatjuk szabadidőt. Nyugdíjazás megünneplése alkalmából remek és vicces ajándék ötlet ez a ,,Boldog Nyugdíjas Éveket” feliratú Vízmérték Pálinka Kínáló.

Főbb Jellemzők:
  • Kiváló minőségű anyagok és precíz kidolgozás.
  • Ideális választás bárokhoz, házibulikhoz vagy ajándéknak.
  • Az alján valós beosztású mércével.
  • A szett 6 db poharat tartalmaz.
Stílusos és Szórakoztató

A Vízmérték Pálinka Kínáló nemcsak egy egyszerű italkínáló, hanem egyedi kialakításával is feldobja az italozást. Garantáltan felkelti a figyelmet és szórakoztatja a vendégeket.

Fontos Megjegyzés: Legyen szó egy baráti összejövetelről vagy egy bárpult díszítéséről, ezzel a kínálóval emeld ki a pálinkázás élményét. Rendeld meg most és teremts egyedi hangulatot az italozáshoz! Remek ajándék ötlet annak, aki szereti az egyedi és stílusos kiegészítőket.

Egy ilyen különleges pálinka kínáló szett kiváló ajándék lehet pálinka kedvelőinek vagy olyan alkalmakra, ahol a pálinka szervírozásának és elfogyasztásának különleges élménye számít.

Néhány jó tanács:

Mindig tiszta poharat használj, hogy a pálinka íze ne vegyüljön más italokéval. A pálinka érzékeny az idegen aromákra. A pálinkát a megfelelő hőmérsékleten kell felszolgálni. A jó minőségű pálinkát általában szobahőmérsékleten, vagy esetleg kicsit hűtve, 12-18 Celsius fok között érdemes fogyasztani. Pálinkához jól passzolhatnak különféle kísérők, mint például minőségi csokoládé, friss gyümölcsök vagy különböző típusú sajtok. Pálinkát gyakran étkezés után, desszertként fogyasztanak, de az igazi minőségi pálinkákat önmagukban is élvezheted, esetleg egy kellemes beszélgetés közben. Adagold ki a pálinkát mértékkel. A pálinka nem ital, amit nagy kortyokban kell meginni, inkább kis mennyiségben, hogy az ízek és az illatok teljes mértékben érvényesüljenek.

A szett 6 db poharat tartalmaz.

Tömeg 0,3 kg
Méretek 37,5 × 7,3 cm
Shopping Cart
Scroll to Top