Vízmérték Pálinka Kínáló – Boldog Névnapot – Ajándék Ötlet Névnapra

4064 Ft Bruttó

A kínáló szett 6 db poharat tartalmaz.

Anyaga: Fa (3 mm)

Befogó méretei: 37×7,3 cm

Vízmérték Pálinka Kínáló – Boldog Névnapot – Ajándék Ötlet Névnapra

 

Ajándék ötlet Névnapra .Ismerd meg a Vízmérték Pálinka Kínálót, amely egyedi és stílusos kiegészítője lehet a pálinkázásnak. Ez a különleges kínáló nemcsak praktikus, hanem egyedi és szórakoztató is.

Főbb Jellemzők:
  • Kiváló minőségű anyagok és precíz kidolgozás.
  • Ideális választás bárokhoz, házibulikhoz vagy ajándéknak.
  • Az alján valós beosztású mércével.
Stílusos és Szórakoztató

A Vízmérték Pálinka Kínáló nemcsak egy egyszerű italkínáló, hanem egyedi kialakításával is feldobja az italozást. Garantáltan felkelti a figyelmet és szórakoztatja a vendégeket.

Fontos Megjegyzés: Legyen szó egy baráti összejövetelről vagy egy bárpult díszítéséről, ezzel a kínálóval emeld ki a pálinkázás élményét. Rendeld meg most és teremts egyedi hangulatot az italozáshoz!

Remek ajándék ötlet annak, aki szereti az egyedi és stílusos kiegészítőket.

Egy ilyen különleges pálinka kínáló szett kiváló ajándék lehet pálinka kedvelőinek vagy olyan alkalmakra, ahol a pálinka szervírozásának és elfogyasztásának különleges élménye számít.

Néhány jó tanács:

Mindig tiszta poharat használj, hogy a pálinka íze ne vegyüljön más italokéval. A pálinka érzékeny az idegen aromákra. A pálinkát a megfelelő hőmérsékleten kell felszolgálni. A jó minőségű pálinkát általában szobahőmérsékleten, vagy esetleg kicsit hűtve, 12-18 Celsius fok között érdemes fogyasztani. Pálinkához jól passzolhatnak különféle kísérők, mint például minőségi csokoládé, friss gyümölcsök vagy különböző típusú sajtok. Pálinkát gyakran étkezés után, desszertként fogyasztanak, de az igazi minőségi pálinkákat önmagukban is élvezheted, esetleg egy kellemes beszélgetés közben.

A szett 6 db poharat tartalmaz.

Tömeg 0,3 kg
Méretek 37,5 × 7,3 cm
Shopping Cart
Scroll to Top