Vicces Sétabot – Dudás Sétabot – Dudás Kampósbot – Vadász Elsősegély Dobozzal – Ajándék Vadásznak

7620 Ft Bruttó

Ajándék Vadásznak

Sétabot mérete körülbelül 88 cm.

Vicces Sétabot – Dudás Sétabot – Dudás Kampósbot – Vadász Elsősegély Dobozzal – Ajándék Vadásznak

 

Ajándék Vadásznak. A Vicces Sétabot egy vicces ajándék ötlet vadásznak, akik szeretnek nevetni és egyedi tárgyakkal körül venni magukat. Egyesítve a humort és a funkcionalitást, ez a sétabot garantáltan mosolyt csal mindenki arcára.

A dudás kampósbot anyaga magában foglalja a legjobb minőségű fát, fém részeket, üveget és műanyagot, így nem csak szórakoztató, de tartós és megbízható is. A kombináció egyedi megjelenést kölcsönöz ennek az ajándéknak.

A vicces sétabot részeként tartozik hozzá egy duda, pálinkás laposüveg és egy elsősegély doboz. Az elsősegély doboz tartalma pedig óvszert és  cigaretta hüvelyt, fecskendőt foglal magában, ami még humorosabbá teszi az ajándékot.

Minden vicces dudás kampósbot egyedi mérettel rendelkezik, körülbelül 88cm, ez 2-3 centimétert eltérhet

Legyen szó születésnapról, névnapról, nyugdíjba vonulásról vagy bármilyen más alkalomról, a Vicces Sétabot minden örök fiatalt boldoggá tesz és egy emlékezetes ajándékkal gazdagítja az eseményeket.

Egyedülálló ajándék ötlet, hogy kifejezhesd a humorodat és szeretetedet azok felé, akiknek igazán különleges ajándékra vágynak! Ajánljuk azoknak, akik szeretnek nevetni, jókedvűek, és értékelik a humoros gesztusokat, barátoknak, családtagoknak vagy munkatársaknak. Legyen szó születésnapról, karácsonyról, névnapról vagy bármilyen más különleges alkalomról, mint például a vadász világnap.

Fontos megjegyzés mielőtt ajándékot választasz: győződj meg arról, hogy az illető valóban értékeli a humoros ajándékokat, és ne vegyék rossz néven. Mindig fontos figyelembe venni az adott személy egyedi ízlését, és személyiségét.

Tömeg 0,5 kg
Méretek 88 cm
Shopping Cart
Scroll to Top