Vicces Sétabot – Csengős Sétabot – Csengős Kampósbot – Horgász Elsősegély Dobozzal – Ajándék Horgásznak

7620 Ft Bruttó

Ajándék Horgásznak

Sétabot mérete körülbelül 88 cm.

Vicces Sétabot – Csengős Sétabot – Csengős Kampósbot – Horgász Elsősegély Dobozzal – Ajándék Horgásznak

 

Ajándék Horgásznak. A Vicces Sétabot egy vicces ajándék ötlet horgászoknak, akik szeretnek nevetni és egyedi tárgyakkal körül venni magukat. Egyesítve a humort és a funkcionalitást, ez a sétabot garantáltan mosolyt csal mindenki arcára.

A csengős kampósbot anyaga magában foglalja a legjobb minőségű fát, fém részeket, üveget és műanyagot, így nem csak szórakoztató, de tartós és megbízható is. A kombináció egyedi megjelenést kölcsönöz ennek az ajándéknak.

A vicces sétabot részeként tartozik hozzá egy csengő, pálinkás laposüveg és egy elsősegély doboz. Az elsősegély doboz tartalma pedig óvszert és  cigaretta hüvelyt, fecskendőt foglal magában, ami még humorosabbá teszi az ajándékot.

Minden vicces csengő s kampósbot egyedi mérettel rendelkezik, körülbelül 88cm, ez 2-3 centimétert eltérhet

Legyen szó születésnapról, névnapról, nyugdíjba vonulásról vagy bármilyen más alkalomról, a Vicces Sétabot minden örök fiatalt boldoggá tesz és egy emlékezetes ajándékkal gazdagítja az eseményeket.

Válaszd ezt az egyedülálló ajándékötletet, hogy kifejezhesd a humorodat és szeretetedet azok felé, akiknek igazán különleges ajándékra vágynak!

Tömeg 0,5 kg
Méretek 88 cm
Shopping Cart
Scroll to Top