Vicces Bizonyítvány – Szuper Apa Bizonyítvány – Ajándék Apáknak – Apák Napi Ajándék

2032 Ft Bruttó

Vicces Bizonyítvány

Befogó mérete : 18,5cm x 20cm.

Anyaga : papír

Vicces Bizonyítvány – Szuper Apa Bizonyítvány – Ajándék Apáknak – Apák Napi Ajándék

 

Ajándék apának. Poénos, nem mindennapi vicces ajándék ötlet. Bizonyítványaink hasonlóak az igazihoz, csak sokkal jobbak! 🙂  Poénos, eredeti szövege teszi egyedivé!

Vicces bizonyítvány remek ajándék ötlet apák napjára, születésnapra, vagy bármilyen más alkalomra. Ez a különleges ajándék hozzájárul a jó hangulathoz és az emlékezetes pillanathoz!

Néhány ok amiért érdemes vicces ajándékot választani:

  1. Nevettesd meg édesapádat : Az apa szerep gyakran stresszel és felelősséggel jár, így egy vicces bizonyítvány könnyed pillanatokkal ajándékozza meg, ami segíthet ellazulni és kikapcsolódni.
  2. Egyedi és Személyre Szabott Ajándék: A vicces bizonyítvány személyre szabott lehet az apa egyedi tulajdonságaihoz és vicces oldalához igazodva. Ez egyedi ajándékot teremt, amely mutatja, hogy figyeltetek az anya egyedi vonásaira és érzékenységére.
  3. Közös Emlékek és Pillanatok: A vicces bizonyítvány segít megörökíteni a közös élményeket és vicces pillanatokat, amelyek az apával töltött időt jellemezték. Az ilyen ajándékok hosszú időre emlékeztethetik az apát azokra a boldog pillanatokra, amelyeket együtt töltöttetek.
  4. Feszültségoldás:  A humor mindig jó módszer a stressz oldására.
  5. Megmutatja az Érzéseidet: Egy vicces bizonyítvány kitöltése és átadása azt mutatja, hogy apa mennyire fontos számodra, és az élete részének tekinted. A humoros megközelítés mellett az is kiemeli, hogy életed egyik legfontosabb része.

Mérete : 18,5×20 cm.

Tömeg 0,03 kg
Méretek 20 × 18,5 cm
Shopping Cart
Scroll to Top