Vicces Bizonyítvány – Szuper Anya Bizonyítvány – Ajándék Anyáknak – Anyák Napi Ajándékok

2032 Ft Bruttó

Vicces Bizonyítvány

Befogó mérete : 18,5cm x 20cm.

Anyaga : papír

Vicces Bizonyítvány – Szuper Anya Bizonyítvány – Ajándék Anyáknak – Anyák Napi Ajándékok

 

Ajándék anyának. Poénos, nem mindennapi vicces ajándék ötlet. Bizonyítványaink hasonlóak az igazihoz, csak sokkal jobbak! 🙂  Poénos, eredeti szövege teszi egyedivé!

Vicces bizonyítvány remek ajándék ötlet anyának napjára, születésnapra, vagy bármilyen más alkalomra. Ez a különleges ajándék hozzájárul a jó hangulathoz és az emlékezetes pillanathoz!

Néhány ok amiért érdemes vicces ajándékot választani:

  1. Nevettesd meg édesanyádat : Az anyai szerep gyakran stresszel és felelősséggel jár, így egy vicces bizonyítvány az anyát nevettető, könnyed pillanatokkal ajándékozza meg, ami segíthet ellazulni és kikapcsolódni.
  2. Egyedi és Személyre Szabott Ajándék: A vicces bizonyítvány személyre szabott lehet az anya egyedi tulajdonságaihoz és vicces oldalához igazodva. Ez egyedi ajándékot teremt, amely mutatja, hogy figyeltetek az anya egyedi vonásaira és érzékenységére.
  3. Közös Emlékek és Pillanatok: A vicces bizonyítvány segít megörökíteni a közös élményeket és vicces pillanatokat, amelyek az anyával töltött időt jellemezték. Az ilyen ajándékok hosszú időre emlékeztethetik az anyát azokra a boldog pillanatokra, amelyeket együtt töltöttetek.
  4. Feszültségoldás és Örömforrás: Az anyaság néha kihívásokkal teli lehet, és egy vicces bizonyítvány segíthet enyhíteni a feszültséget és örömteli pillanatokat teremteni. A humor mindig jó módszer a stressz oldására.
  5. Megmutatja az Érzéseidet: Egy vicces bizonyítvány kitöltése és átadása azt mutatja, hogy az anya mennyire fontos számodra, és az élete részének tekinted. A humoros megközelítés mellett az is kiemeli, hogy az anya az életed egyik legfontosabb része.

Mérete : 18,5×20 cm.

Tömeg 0,03 kg
Méretek 20 × 18,5 cm
Shopping Cart
Scroll to Top