Vicces Bizonyítvány – Nyugdíjas Bizonyítvány – Ajándék Nyugdíjasnak – Nyugdíjas Búcsúztató Ajándék

2032 Ft Bruttó

Vicces Bizonyítvány

Befogó mérete : 18,5cm x 20cm.

Anyaga : papír

Elfogyott

Vicces Bizonyítvány – Nyugdíjas Bizonyítvány Nőknek – Ajándék Nyugdíjasnak – Nyugdíjas Búcsúztató Ajándék

 

Ajándék nyugdíjasnak. Nyugdíjazás megünneplése alkalmából kiváló és vicces ajándék ötlet ez a nyugdíjas bizonyítvány.

Fordulópont az ember életében a nyugdíjazás, amikor már nem kell időben odaérni mindenhova, nincs főnök és munkaidő, nincs stressz, már csak a családnak és a hobbinak szánhatjuk szabadidőt.

Nyugdíjasbúcsúztatóra is szuper választás!

Néhány ok amiért érdemes vicces ajándékot választani:

  1. Szórakoztatás és Vidámság: A vicces bizonyítvány kitöltése és átadása kiváló lehetőség a nevetésre és jó hangulat kialakítására. Ez a humoros megközelítés könnyedebbé teszi a búcsúztatást és megkönnyíti a távozó személy számára a következő életszakasz felé vezető utat.
  2. Megerősítés és Elismerés: A vicces bizonyítvány egy kreatív módja annak, hogy kifejezzétek elismeréseteket és megbecsüléseteket a távozó kolléga, barát vagy családtag felé. A humoros díjak és elismerések pozitív visszajelzést adhatnak arról, hogy az illető hogyan tette különlegessé a munka- vagy élettárs közösségét.
  3. Emlékek Megörökítése: A vicces bizonyítvány egyfajta emlék lehet a nyugdíjasnak, és egyedi módon örökítheti meg az együtt töltött idők emlékét. Az ilyen ajándékok sokáig fennmaradhatnak, és nosztalgikus pillanatokat idézhetnek elő a jövőben.
  4. Közösségépítés: Az egyedi és vicces bizonyítványok kitöltése közös tevékenység lehet a kollégák, barátok vagy családtagok számára. Ez segíthet összekovácsolni a közösséget, és együtt élvezhetik a folyamatot.
  5. Feszültségoldás: A nyugdíjba vonulás egy életforduló, amely sokféle érzelemmel járhat. A vicces ajándékok segíthetnek lazítani, csökkenteni a feszültséget és pozitív hangulatot teremteni a távozó személy körül.

Mérete : 18,5×20 cm.

Tömeg 0,03 kg
Méretek 20 × 18,5 cm
Shopping Cart
Scroll to Top