Vicces Bizonyítvány – Legénybúcsú csak pasik Bizonyítvány – Ajándék Legénybúcsúra

2032 Ft Bruttó

Vicces Bizonyítvány

Befogó mérete : 18,5cm x 20cm.

Anyaga : papír

Vicces Bizonyítvány – Legénybúcsú csak pasik Bizonyítvány – Ajándék Legénybúcsúra

 

Ajándék Legénybúcsúra. Bizonyítványaink hasonlóak az igazihoz, csak sokkal jobbak! 🙂

Ez a bizonyítvány, különleges, vicces ajándék ötlet legénybúcsúra, hozzájárul a jó hangulathoz és az emlékezetes pillanathoz!

 

Vicces bizonyítvány ajándékozása legénybúcsún egy kreatív és szórakoztató, néhány okamiért érdemes vicces ajándékot választani:

 

  1. Humor és Vidámság: A vicces bizonyítványok készítése és átadása garantáltan mosolyt csal a srácok arcára. Ez egy remek alkalom lehet a nevetésre és vidám pillanatok megosztására.
  2. Emlékek Megörökítése: A bizonyítvány olyan tulajdonságokra és képességekre hivatkozik. Ez egyféle emlék lesz az eseményről, és hozzájárul az örömteli pillanatok megörökítéséhez.
  3. Lazítás és Szórakozás: A legénybúcsú az egyik utolsó alkalom lehet a fiúknak, hogy együtt szórakozzanak és lazuljanak, mielőtt a vőlegény új életszakaszba lép. A vicces bizonyítványok kialakítása egy laza és jó hangulatot teremthet.
  4. Egyedi Ajándék: A vicces bizonyítvány egyedi és személyre szabott ajándék lehet.
  5. Kreatív Kihívás: A bizonyítvány kitöltése kihívást jelenthet a legénybúcsút szervező csoportnak. Mindenki hozzájárulhat a vicces és egyedi ötletekkel, így a bizonyítvány elkészítése maga is szórakoztató folyamat lehet.

Mérete : 18,5×20 cm.

Tömeg 0,03 kg
Méretek 20 × 18,5 cm
Shopping Cart
Scroll to Top