Vicces Bizonyítvány – Erkölcstelenségi bizonyítvány – Vicces Ajándék Ötlet

2032 Ft Bruttó

Vicces Bizonyítvány

Befogó mérete : 18,5cm x 20cm.

Anyaga : papír

Vicces Bizonyítvány – Erkölcstelenségi bizonyítvány – Vicces Ajándék Ötlet

 

Poénos, nem mindennapi vicces ajándék ötlet. Bizonyítványaink hasonlóak az igazihoz, csak sokkal jobbak! 🙂  Poénos, eredeti szövege teszi egyedivé!

Vicces bizonyítvány remek ajándék ötlet barátoknak, családtagoknak vagy munkatársaknak. Ez a különleges ajándék hozzájárul a jó hangulathoz és az emlékezetes pillanathoz!

Néhány ok amiért érdemes vicces ajándékot választani:

  1. Humor és Vidámság: Vicces bizonyítványok kiváló lehetőséget kínálnak a nevetésre és a jókedvre. Az ilyen ajándékokkal garantáltan mosolyt csalsz az ajándékozott arcára.
  2. Személyre szabhatóság: Nincs kitöltve, így könnyen személyre szabhatod az ajándékozott személyisége alapján.
  3. Emlékezetesség: Egyedi és emlékezetes ajándékok, amelyek hosszú ideig a megajándékozott emlékeiben maradnak. A humoros megközelítés miatt könnyen emlékezni fognak az ajándékra és az ehhez kapcsolódó élményekre.
  4. Stresszoldás: A humor kiváló stresszoldó hatással rendelkezik. Egy vicces bizonyítvány átnyújtása segíthet a mindennapi stressz leküzdésében és a jókedv fenntartásában.
  5. Barátság és Kapcsolatépítés: Az ilyen típusú ajándékok általában baráti vagy családi körökben, valamint munkahelyi közösségekben is népszerűek. A közös nevetés és humor segíthet erősíteni a kapcsolatokat.
  6. Egyedi és Megfontolt Ajándék: Ezek az ajándékok mutatják, hogy gondolkodtál az ajándékozottról, és kreatív, egyedi ajándékkal lepted meg. Ez azt sugallja, hogy figyelsz az emberekre és szívesen teszel valami különlegeset.

Mérete : 18,5×20 cm.

Tömeg 0,03 kg
Méretek 20 × 18,5 cm
Shopping Cart
Scroll to Top