Fekete Kötény – Egy igazi Anya – Anyának Ajándék – Anyák Napjára

4826 Ft Bruttó

Befogó méretei : 50cm X 70 cm

Súlya: 70 g

Anyaga: pamut és poliészter

Fekete Kötény – Egy igazi Anya – Anyának Ajándék – Anyák Napjára

 

Anyának Ajándék. Fekete Kötény Vicces feliratokkal és Cuki Mintákkal, az elegáns és sokoldalú darabot, amely kényelmes viseletet biztosít minden alkalomra. Ez a 50×70 cm-es kötény stílusos megjelenésével és vicces/cuki mintáival garantáltan feldobja a konyhai tevékenységeket.

Főbb Jellemzők:

  • Vicces feliratokkal és cuki mintákkal.
  • Elegáns és sokoldalú darab, ideális minden konyhai tevékenységhez.
  • Kényelmes viselet és könnyen tisztítható anyag.
  • Remek ajándék ötlet, bármilyen alkalomra.

Elegáns és Kényelmes

Ha az édesanyád szeret főzni vagy más kulináris tevékenységekben részt vesz, a fekete kötény lehet egy praktikus és stílusos ajándék számára. Ez a kötény nemcsak stílusos és vicces mintáival tűnik ki, hanem kényelmes viseletet is biztosít. Legyen szó főzésről, sütésről vagy grillezésről, ez a kötény segít megvédeni ruhádat és stílust kölcsönöz az öltözködésednek.

Fontos Megjegyzés: A fekete szín gyakran szimbolizálja az eleganciát és a méltóságot. Ha keresel egy elegáns és vicces kötényt, amely kényelmes viseletet biztosít, ez a kötény Vicces feliratokkal és Cuki Mintákkal tökéletes választás. Rendeld meg most és lépj be stílusosan a konyhába! Az ajándékozás mindig személyes kapcsolatokon és az egyéni személyiségen alapul. Ha ismered az anyukád ízlését, hobbijait és stílusát, könnyebb lehet kiválasztani az olyan ajándékokat, amelyek neki örömet szereznek. Anyák napi Ajándék Ötlet.

Kényelmes a viselet a mindennapi főzéshez.

Befogó méretei: 50 cm x 70 cm

Súlya: 70 g

Anyaga: 100% polyester

Tömeg 0,07 kg
Méretek 70 × 50 cm
Shopping Cart
Scroll to Top